ΥΛΙΚΑ

  • ¼ κούπας φασόλια
  • 1 πατάτα
  • 1 καρότο
  • ½ κούπας μπιζέλια
  • 2 κουταλιές κάπαρη
  • 3 κουταλιές αγγουράκι τουρσί
  • 3 κουταλιές πιπεριά κόκκινη
  • 2 αυγά βραστά ψιλοκομμένα
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 200 ml μαγιονέζα

ΕΚΤΕΛΕΣΗrosikisalata

Αρχικά βράζουμε τα φασόλια μέχρι να ψηθούν. Κόβουμε την πατάτα και το καρότο σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τα μπιζέλια να βράσουν για 15 λεπτά. Τα κατεβάζουμε από την φωτιά και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα λαχανικά το αλάτι, το πιπέρι και τα αυγά. Τέλος περιχύνουμε με το λεμόνι και ανακατεύουμε καλά με την μαγιονέζα.

Ρωσική σαλάτα