ΥΛΙΚΑ

  • 6 φέτες ψωμί ξερό χωρίς την κόρα ή 2 πατάτες βρασμένες
  • 100 γρ. ταραμά
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο (προαιρετικό)
  • 11/2 κούπας λάδι
  • χυμό από 2 λεμόνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουσκεύουμε το ψωμί ή βράζουμε τις πατάτες αν την προτιμάμε με πατάτα. Βάζουμε σε ένα μπολ τον ταραμά και το κρεμμύδι και ρίχνουμε εναλλάξ ψωμί και λάδι ανακατεύοντας στο μπλέντερ. Στην συνέχεια ρίχνουμε πάλι λίγο λίγο το λεμόνι και βάζουμε όση από την ποσότητα θέλουμε δοκιμάζοντας ανάλογα με το πόσο ξινή μας αρέσει.

Ταραμοσαλάταtaramosalata