ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. φτερούγες κοτόπουλο
  • 3 κλωναράκια λεμονοφυλλο
  • 3 κόκκινες πιπεριές τσίλι
  • 3 κ.σ. σάλτσα oyster
  • 1 κ.σ. σάλτσα ψαριού
  • 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
  • λάδι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα αναμιγνύουμε με τις σάλτσες και την ζάχαρη. Πλένουμε το κοτόπουλο. Το βάζουμε μέσα στην μαρίναρα για 1 ώρα περίπου και τηγανίζουμε τις φτερούγες.

Καυτερές Φτερούγες Κοτόπουλουgemistes-fterouges-kotopoulo-570