ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ Noodles
  • 4 κ.σ. λάδι
  • 2 αυγά
  • 100 γρ λάχανο
  • 4 κλωνάρια βασιλικός
  • 100 γρ σόγια
  • 1 κσ .πάστα  Κάρυ
  • 400 ml γάλα ινδικής καρύδας
  • 100 ml ζωμός λαχανικών
  • 1 κ.γ καστανή ζάχαρη
  • 3 κ.σ σάλτσα σόγιας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα Noodles για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε. Πλένουμε το λάχανο και το κόβουμε σε λωρίδες. Πλένουμε το βασιλικό και τον ψιλοκόβουμε. Πλένουμε τα βλαστάρια σόγιας και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Βάζουμε τα ζυμαρικά, το λάχανο, τα βλαστάρια σόγιας και το βασιλικό σε μπολ και τα ανακατεύουμε.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το μίγμα για λίγο. Σβήνουμε με το γάλα ινδ. καρύδας και το ζωμό. Τα αφήνουμε να σιγοβρασουν  λίγο και κλείνουμε την φωτιά. Προσθέτουμε τα αβγά τα οποία έχουμε χτυπήσει και καρυκεύουμε με τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη.

Noodles με λαχανικάchow-mein